Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Titelles 19-20

http://escolaguillem.com/teatre-de-titelles/

… au, alegra’t, amic. Els nostres jocs s’han acabat. Aquests actors, tal com t’havia dit, tots eren esperits, tots s’han fos dintre l’aire més fi.

Igual com (…) les torres coronades de núvols, els palaus sumptuosos,els temples més solemnes, tot el món mateix, sí, i tots els que l’heretin, desapareixeran, i, igual com s’ha esvaït aquesta feta sense cos, no deixaran cap rastre.

Tots estem fets de la matèria de què estan fets els somnis, i és el somni que encercla les nostres vides.

William Shakespeare, La Tempesta, Acte IV, escena I

El curs 2019-20 l’INS Isaac Albéniz de Badalona consolida un projecte que ja té arrel fonda en el nostre centre. Es tracta de l’activitat del grup de teatre escolar, que fa alguns anys que funciona, amb notable èxit de públic i de crítica.

Enguany pretenem continuar aquesta trajectòria ja iniciada i completar-la amb una nova activitat: teatre de titelles.

Els membres del Departament de Tecnologia han elaborat i posat a disposició de la comunitat educativa un escenari mòbil que permetrà l’assaig i representació de teatre de titelles.

Des del Departament de Llengua catalana, treballarem la creació de guions i textos adaptats a la creativitat dels alumnes que gaudeixin de l’experiència.

Obrim des d’ara la porta a tota iniciativa que vulgui sumar i aportar la seva mirada, que serà la nostra riquesa, al projecte de tots.

Amb la il·lusió de qui emprèn camí, fem pas endavant recordant els que ens precediren en l’aventura:

A %d bloguers els agrada això: