Design a site like this with WordPress.com
Per començar

19-20: 2n trimestre

Comencem nou trimestre i nou projecte. Ens fa molta il·lusió presentar una nova iniciativa de col·laboració entre departaments. Als que ja vam establir vincle en el primer trimestre, ara se n’hi incorpora un altre: el departament de Llengües clàssiques. Amb l’alumnat i la professora de Llatí de 4t d’ESO treballem la posada en escena d’un relat mitològic extret de les Metamorfosis d’Ovidi. Es tracta de L’Ossa major: una història bella i poètica, que segur que us encantarà. Nosaltres hi estem posats de ple.

Tenim una nova aventura entre mans:
la representació del mite clàssic de L’Óssa major

Una valuosíssima aportació a la nostra tasca: els i les alumnes de Llatí de 4t d’ESO col·laboren en l’elaboració i posada en escena del mite de L’Ossa major. Ja hem escrit més amunt que la nostra font és el relat d’Ovidi a les Metamorfosis. L’alumnat de Llatí ens ha acostat l’esperit del mite i la iconografia dels personatges. Observeu i admireu el seu treball.

Amb els dibuixos dels nois i noies de Llatí, nosaltres confegirem els titelles per a la representació d’aquest trimestre. Des d’aquí els fem arribar el nostre agraïment i el desig de continuar la tasca col·laborativa.

També podeu llegir l’article que ells mateixos han confeccionat al bloc de Clàssiques Clàssics arreu, on donen la seva visió de l’experiència. Hi podeu deixar un comentari, si us hi animeu…

Arcas (dibuix: Lucía Ramos)
Cal·listo (dibuix: Llidia Silveira)
Diana (dibuix: Lucía Otero, Maria del Mar Oncins i Aitana Cañete)
Juno (dibuix: Lucía Ramos i Maria del Mar Oncins)
Júpiter (dibuix: Lucía Otero, Maria del Mar Oncins i Aitana Cañete)

Ara ja estem preparats per oferir-vos la nostra versió de l’obra; aquest trimestre hem adaptat un clàssic: L’Ossa major, un dels relats de Metamorfosis d’Ovidi. El projecte pluridisciplinari dóna els seus fruits, i nosaltres us els mostrem.

Agafem aire i empenta per al gran dia.

Aquesta és la nostra presentació de l’obra.

I aquest, en fi, és l’espectacle que hem construït, al llarg de tot el trimestre, amb la col·laboració de moltes mans i de moltes idees. Gràcies a tothom!

A %d bloguers els agrada això: